Lehetett-e újabb pilóta-öngyilkosság az Air India júniusi tragédiája?
Nemcsak a gépeket kell karbantartani, hanem a pilóták lelkét is.
Főszakácsokkal, szalámi- és kolbászkészítőkkel, szakértőkkel és polgári fogyasztókkal zsűrizett a Magyar Gasztronómiai Egyesület.
A Rézkakasban tartotta idei szalámi- és vastagkolbásztesztjét a Magyar Gasztronómiai Egyesület. A legjobb sertésből (vagy döntően sertésből) készült termékeket a zsűri vakteszttel választotta ki, a főszakácsok és szakértők mellett hétköznapi fogyasztók is részt vettek az értékelésben.
Három kategóriában (klasszikus fehér szalámi/paprikamentes vastagkolbász, paprikás szalámi/paprikás vastagkolbász, csabai) összesen 44 tételt teszteltek. Az értékelés végén mindenki összekóstolta a legjobbakat, itt a fekedi Alte Wurst nevű stifolder kapta a legtöbb szavazatot.
A fehér szalámik közül a legjobbnak a Palatint ítélte a zsűri, de dobogós lett a Pick Szeged is. Csabai kategóriában Pallér Sándor terméke lett a győztes, aki Újkígyóson gyárt kolbászt saját állományú sertésekből. A paprikás kolbászok első helyezettje pedig az Eredeti stifolder (Trabert Hof Feked) lett.
Nemcsak a gépeket kell karbantartani, hanem a pilóták lelkét is.
A háború mellett harc folyik az élelmiszerért, és repedezik a klánok és a Hamász hallgatólagos paktuma.
Vihart kavart a Kneecap fellépése a Sziget Fesztiválon, a kormány után több mint 150 művész is azt követelte, hogy mondják le a koncertet.
Az influenszernek bíróság elé kellett állnia, de hozzászólása még a bírót is megnevettette.