szerző:
hvg.hu

A saját cellájában.

Egidius Schiffer öt nőt gyilkolt meg, életfogytiglani büntetését töltötte a németországi Bochum börtönben.

A 62 éves férfi maszturbálás közben egy asztali lámpa kábelének segítségével áramot vezetett a péniszébe és a mellbimbóiba, azonban egy áramütés következtében megállt a szíve.

A börtön szóvivője szerint holtan fekve találtak rá az ágyában.

A rendőrségi jelentés szerint a férfi nem akart öngyilkos lenni, de még vizsgálják az eset körülményeit. Schiffert 2008-ban - 18 évvel az utolsó gyilkossága után - ültették le, miután a hatóságok DNS-minták segítségével bebizonyították, hogy öt 15 és 31 év közötti nőt gyilkolt meg - írja a Mirror.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!