szerző:
hvg.hu

Többen teljes nyugalomban sétáltak el a hollywoodi Hírességek Sétányán ügyködő férfi mellett.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy férfi egy gitártokba rejtett csákánnyal odasétált Donald Trump amerikai elnök csillagához a Hollywood Boulevard-on, majd a szerszámmal ripityára törte a járdába ágyazott plakettet.

A rendőrök gyorsan elfogták az elkövetőt, arról viszont egyelőre nem számoltak be, mi lehetett az indítéka.

Az esetről videó is készült, amelyen látszik, hogy többen is elsétálnak a férfi mellett, miközben az úgy püföli a csillagot, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Trump 2007-ben készült csillagát nem először rongálják meg: 2016 októberében hasonló módon bántak el vele.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!