szerző:
hvg.hu

Nehéz betelni Robin hétvégi teljesítményével.

Egy Forma–1-es paddock nem feltétlenül az a tipikus családbarát környezet, nem véletlen, hogy a pilóták inkább a barátnőiket, és nem a családjukat parádéztatják végig egy-egy futamhétvégén. Az elmúlt években talán Felipe Massa volt az egyetlen, aki elvitte a futamokra a kisfiát. Pedig van még néhány apa a mezőnyben: Romain Grosjeannak, Sebastian Vettelnek is vannak gyerekei, és Nico Rosberg is elhozhatta volna a két lányát, amikor még versenyzett. De mégis a ultrakúlságáról híres Kimi Räikkönen volt az, aki bedobta a gyerekét az F1-es mélyvízbe. És Robin mindent vitt a hétvégén.

Kimi Räikkönent a futam után sajtótájékoztatón a finn Turun Sanomat újságírója kérdezte arról, mit jelentett számára, hogy a fia ilyen közelről láthatta versenyezni, és ott volt, amikor a dobogóra állt, de a finn még ennél a témánál is a szokásos flegmasággal válaszolt, és arról beszélt, hogy a gyerek nyilván élvezte. „De remélem, nem lesz annyira izgatott, hogy gokartozni kezdjen, ez most nem lenne a legjobb ötlet” – tette hozzá.

Szerencsére készült jó pár kép, amelyen elég jól kivehető, hogy Kimi Räikkönen egész jól képes összeegyeztetni a munkát és a magánéletet: miközben összehozott egy dobogós helyet a Ferrarinak, alig bírt betelni a fiával – nyilván nem véletlenül tetováltatta Robin képét az alkarjára.

#Repost @kimi7iceman • • • • • ����❤️ #Kimi7 #hungariangp #F1 #kimiraikkonen #raikkonen #robinraikkonen

Tania (@tania__01) által megosztott bejegyzés,

Robin Räikkönen egyúttal az F1-es közvetítésekbe is új perspektívát hozhat be, modellek és hírességek helyett a gyerekek cukiságán olvadozhat majd a néző. Az biztos, hogy a kis Räikkönen minden kameraszögből kihozta a legtöbbet.

Felidézte az apja legendás jégkrémes jelenetét a 2009-as Malajziai Nagydíjról:

Gondoskodott az apja hidratálásáról, miután a 70 körös futamot víz nélkül kellett végigcsinálnia:

Leutánozta a pezsgőzést:

Belakta a paddockot:

#robinraikkonen #kimiraikkonen #formulaone #formula1 #f1 #f1ladies #hungary #hungariangp #latimages

F1 Ladies (@f1ladies) által megosztott bejegyzés,

#minttuvirtanen #mintturaikkonen #robinraikkonen #kimiraikkonen #formulaone #formula1 #f1 #f1ladies #hungary #hungariangp #suttonimages

F1 Ladies (@f1ladies) által megosztott bejegyzés,

Pózolt a Herendivel:

Robin����❤️#robinraikkonen #kids #f1 #races #raceseason #hungariangp @kimimatiasraikkonen

FORMULA 1 (@formula_1x) által megosztott bejegyzés,

És ez csak az első versenye volt. Mi lesz itt, ha a Räikkönen család teljes létszámban tiszteli meg majd a futamokat, és a pilóta kislánya is beszáll a cukiskodásba?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!