szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jövevény igazi szenzáció, ehhez hasonló állat még nem született Magyarországon.

Már hetek óta várta a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata, hogy megszülessen az egyik vemhes cirkuszi zebra kicsinye. Szerda hajnalban aztán Kenya, a zebramama végre megellett – ám nem egy egyszerű zebracsikónak adott életet: a jövevény egy félig zebra, félig szamár hibrid.

A cirkusz Facebook-oldalán közölte a hírt, azt írták: a csikó teste tarka, lábai viszont csíkosak, így sejteni lehet, hogy édesapja Levente, a cirkusz tarka szamara. Az állatokat napközben egy közös kifutóban tartják, csak éjjelre zárják el őket, így a két állat könnyen egymásba szerethetett.

Hozzátették: nagyon örülnek, hogy kisállat született náluk, fogságban ugyanis csak nagyon kevés faj szaporodik. A félig szamár, félig zebra jövevény érkezése azt jelenti, hogy az álaltok jól érzik magukat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ügyvédje szerint nem fogják bíróság elé állítani a Madeleine McCann megölésével gyanúsított férfit

Az ügyvédje szerint nem fogják bíróság elé állítani a Madeleine McCann megölésével gyanúsított férfit

Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában