szerző:
hvg.hu

A vasárnapi esetről a Blikk olvasója számol be, le is fotózta az elmesélése szerint "megbotránkozást kiváltó" esetet.

Fogta magát egy nő, és szép lassan levetkőzött teljesen meztelenre a budapesti Blaha Lujza téren, vasárnap délután. Az esetet a Blikk olvasója mesélte el és fotózta le, elmondása szerint az esemény komoly megbotránkozást váltott ki az emberekből.

A ruháitól megszabaduló nő ezután odament a téren közlekedő járókelőkhöz, és megpróbált "kapcsolatot létesíteni" velük, fogalmaz az olvasó, de azt nem részletezte, hogy milyen jellegű kapcsolatot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!