szerző:
hvg.hu

Hatalmas bulira készül szeptember 25-én Will Smith, aki akkor fogja betölteni az ötvenet. A partiját az Instagramján hirdeti, és egy kis jótékonykodásért cserébe bárki részt vehet az ünneplésén.

Az év bulijára készül a színész, aki az 50. születésnapján helikopterből fog bungee jumpingolni a Grand Canyon felett. Az Instagramján közzétett videó szerint mindenkit szívesen lát szeptember 25-én a partiján, még talán egy közös szelfire is lesz lehetőség. Az egyetlen dolog, amit cserébe kér érte Will Smith, hogy a résztvevők adományozzanak az Education Cannot Wait nevű alapítványnak, amely hátrányos helyzetű gyerekek oktatásáért, esélyegyenlőségéért dolgozik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!