szerző:
hvg.hu

A gasztronómiai rendezvényt vidéki éttermek és gasztroműhelyek, valamint cukrászdák részvételével rendezik meg.

Első alkalommal rendezik meg a Stílusos Art Pikniket Győrben, augusztus 18-19-én. Az eseményt a Stílusos Vidéki Éttermiség védnökségét élvezi. A szervezők azt ígérik, a látogatóknak a művészetek és a gasztronómia érzéki találkozásában lehet majd részük.

Az esemény a Radó-sziget lombos fái alatt zajlik majd, igazi piknik hangulatban.

A zenéről szombaton - többek között - Hangácsi Márton és Mark Jarai, vasárnap a The Anahit és a Barabás Lőrinc Quartet gondoskodik. Esemény itt.


 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!