szerző:
hvg.hu

Ha pedig ez még nem lenne elég furcsa, azon biztosan meg fog lepődni, hogy egy világhírű humorista segített őket befogni.

Még bizonyára New York sokat látott lakóit is meglepte, hogy hétfőn a metropolisz N metróvonalán azért kellett leállítani a forgalmat, mert a sínek között két kecske legelt – írja a BBC.

Az állatok Brooklyn városrészben, a Fort Hamilton és a New Utrecht megálló között bóklásztak, ezért a városi közlekedési vállalat kihívta a kóbor állatok befogásával megbízott hatóság munkatársait.

A metró munkatársai és a rendőrök bekerítették az állatokat, amelyeket a szakemberek elkábítottak, majd a The Daily Show korábbi műsorvezetője, a világszerte híres Jon Stewart és felesége segítségével befogtak és elszállítottak.

Stewart és neje régóta foglalkoznak állatvédelemmel, támogatói egyebek mellett annak a New York állambeli állatmenhelynek is, amely végül befogadta a kecskéket. Sőt, korábban örökbe fogadtak ott egy bántalmazott lovat meg egy bikát, amelyik megszökött a vágóhídról. 2015-ben pedig maguk is nyitottak egy menhelyet saját, New Jersey-i farmjukon.

Az egyelőre nem világos, hogyan kerültek a kecskék a sínekre.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!