szerző:
hvg.hu

Kenyérre kente Shawn Mendes a tiniket a Szigeten, írtuk a popsztár budapesti fellépéséről másfél hete. Úgy tűnik, az énekesnek is nagy élmény volt a koncert.

Az idei éve fénypontjának nevezte szigetes fellépését Shawn Mendes. Az amerikai popsztár, aki csak nemrég lett húszéves, a hétfői MTV VMA előtt beszélt az eseményről és a fesztivál közönségéről.

"Volt néhány koncertem Európában, Magyarországon is felléptem a Sziget fesztiválon. Nagyon sok a fellépésem, de most volt egy pillanat, amikor ott álltam a színpadon 50 ezer ember előtt, és elállt a szavam. Megállás nélkül zenélek, de abban a pillanatban leesett, hogy nekem van a legmenőbb munkám a világon" – mondta az E! News riporterének.

(via Index)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!