szerző:
hvg.hu

Elképesztő fotók születtek szegény Carterről a greenboksz-háttér előtt.

Laurel Hutsell alig várta, hogy végre elkészüljön a hetedikes fia iskolai fotója: kipróbálták, hogy melyik mosoly áll neki a legjobban, belőtték a haját is, minden készen állt, hogy Carter a legjobb formáját hozza. A pólóválasztás miatt aggódtak a legkevésbé.

Aztán hazajött a fia és közölte, hogy szerinte gondot jelent majd, hogy zöld pólóban ment, mert idén zöld háttér előtt fotóztak mindenkit. 

A nő két nap múlva e-mailt kapott a stúdiótól, hogy kiválaszthatja, melyik fotót szeretné a fiáról: "Megnyitottam a képeket, és felkiáltottam, hogy nem hiszem el, igaza volt, tényleg megtörtént."

A stúdió azóta helyrehozta a fotókat. "Ha volt is figyelmeztetés, hogy ne vegyenek fel a gyerekek zöld pólót, én nem találkoztam vele. Teljes mértékben az én hibám volt, a stúdió pedig nagyszerűen kezelte a helyzetet" – mondta az anyuka a Today-nek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!