szerző:
hvg.hu

Legalábbis a jövő évi French Openen már nem játszhat abban a híres fekete ruhájában a teniszezőnő, melyben az idei versenyt is megnyerte.

Bernard Giudicelli, a francia teniszszövegség elnöke azt mondta, jövőre dresszkódot vezetnek be a French Openen, írja a 444 a hypebeast.com-ra hivatkozva. Mindenkinek tisztelnie kell a játékot és a helyszínt - tette hozzá a szövetség vezetője, megemlítve azt is, hogy Williams és a Nike a múltkori viselettel túl messzire ment.

A 23-szoros Grand Slam győztes korábban a fekete dresszről azt mondta,

úgy éreztem magam benne, mint egy szuperhős, és én mindig is szuperhős szerettem volna lenni. Azt hiszem, ez a dressz minden olyan nőt képvisel, aki mentálisan és fizikailag is sok nehézségen keresztül ment, hogy visszaszerezze az önbizalmát, és higgyen magában.

Látott már szuperhőst élőben? Itt van!

Mi különbözteti meg a tengerbe zuhant brit nőt líbiai társától? Talán az, hogy az egyik egy luxushajóról esik vízbe, a másik pedig menekülthajóról? Erről és Orbán Ráhel eldobott pelenkájáról is lesz szó a hvg.hu podcastjában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!