szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A színész belvárosi kalandjai után egy olvasónk Szentendrén kapta le a szemerkélő esőben öles léptekkel sétálgató Arnold Schwarzeneggert.

A sztár egy fiatal hölgy társaságában, az alig tizenöt fok ellenére is bermudában lófrált a kisváros szuvenírboltjai között.  

Arnold Schwarzenegger július végén érkezett Budapestre. A Terminátor hatodik részét forgató színész itteni kalandjairól többször írtunk már, például arról, hogy Vajna Tímeától tortát kapott születésnapjára, vagy, hogy nem engedték be a budapesti Gucci-boltba, ami után a BÁV egyik belvárosi antikvitásboltjában vígasztalódott.

A volt kaliforniai kormányzó legutóbbi Twitter-bejegyzésében egyébként a pénteken elhunyt John McCain amerikai republikánus szenátorról emlékezett meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!