szerző:
hvg.hu

Az egyik forgalmas ausztrál autóúton is megállt a forgalom egy eltévedt kacsacsalád miatt.

Korábban mi is megírtuk, hogy a Parlament előtt, az Id. Antall József rakparton rendőrök állították le a forgalmat egy kacsacsalád miatt, akiknek épp ott támadt kedvük átkelni az úttesten. A hatóságok az anyakacsát és kiskacsáit is biztonságosan eljuttatták a járdára.

Most Új-Zéland egyik forgalmas autóútján alakult ki dugó szárnyasok miatt: itt szintén egy kacsacsalád próbált átkelni az úton, de ezúttal nem a rendőröknek, hanem néhány figyelmes autósnak köszönhetően jutottak el úti céljukhoz – írja az Independent.

A videót már rengetegen megosztották a közösségi oldalakon, mutatjuk is:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!