szerző:
hvg.hu

Egy csapat kisgyereknek sikerült, ami neki nem. Kéket használt ott, ahol nem kellett volna.

Az amerikai elnök és felesége még pénteken látogatott meg egy ohiói gyermekkórházat, ahol néhány gyerekkel is találkoztak, és leültek velük beszélgetni, színezni pár percre.

Velük volt egészségügyi minisztere, Alex Azar is, ő osztott meg néhány fényképet a csoportról, az egyiken pedig jól látszik, hogy Donald Trump rosszul kedzte el kiszínezni az Egyesült Államok zászlaját: az egyik sávot kékre színezte, pedig azok pirosak és fehérek.

Az egyik fotón úgy tűnik, mintha az elnök puskázni próbálna a mellette ülő kislány papírjáról, amíg az elfordul.

A feladatot egyébként a gyerekek mindegyike és a first lady is sikerrel teljesítette.

(Newsweek)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!