szerző:
hvg.hu

Annyira titokban, hogy csak a közösségi oldalaikon a gratulációkból derült ki.

A hétvégén valószínűleg összekötötte életét a 72 éves rocklegenda, Neil Young és az 57 éves hollywoodi színésznő, Daryl Hannah – írja a brit Mirror.

A lap azt írja, a pár nem jelentette be a házasságkötést, de ismerőseik és rajongóik a közösségi médiában gratulálgatnak nekik. A lap úgy tudja, Young és Hannah esküvője a közeli barátaik előtt szombaton volt a kaliforniai Atascaderóban, a hivatalos ceremónia pedig július végén volt a San Juan-szigeteknél Young jachtján, ahol azonban csak páran voltak jelen.

A hétvégén Daryl Hannah egy rejtélyes képet posztolt az Instagram-oldalára, amely egy fehér baglyot ábrázol. A képhez csak annyit írt: "valaki vigyáz ránk... szerelem & csak szerelem".

someone’s watching over us.... love & only love

Daryl Hannah (@dhlovelife) által megosztott bejegyzés,

A pár 2014 óta van együtt, miután Neil Young elvált feleségétől, Pegi Youngtól, akivel 36 évig voltak házasok. Youngnak három gyereke van két korábbi házasságából.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!