szerző:
hvg.hu

A fél internet a Balenciaga új télikabátján élcelődik.

Emlékszik arra a Jóbarátok-jelenetre, amikor Joey felvette Chandler összes ruháját? Eszébe jutott valaha, hogy ez a tökéletes öltözék?

Ha igen, nagy szerencséje van: a Balenciaga piacra dobott egy hasonló, hét az egyben-kabátot.

Csupán hétezer fontot, azaz nagyjából két és fél millió forintot kell érte kiperkálnia. Mondjuk, egy kis stílusérzékkel otthon is elkészítheti a már meglévő ruháiból.

Egyébként tényleg nehéz nem észrevenni a hasonlóságot:

A Balenciaga júniusban egy pólóra varrt inggel jött ki, azért 1290 dollárt kért.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!