szerző:
hvg.hu

Olyan érzés volt júniusban és júliusban a Hír TV-ben dolgozni, mintha a Titanic fedélzetén zenéltünk volna - mondta Kálmán Olga.

Tudtuk, hogy előbb-utóbb eljön a végzetünk, mégis igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint kiszolgálni a nézőket - mondta D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában Kálmán Olga. A 444.hu szúrta ki a Spektrum Home adását, amit augusztus közepén rögzítettek.
A műsorban  Kálmán Olga beszélt a Hír TV visszafoglalása előtti nehéz hetekről. Megismételte, amit az RTL Klubon már egyszer kifejtett: olyan érzés volt júniusban és júliusban a tévénél dolgozni, mintha a Titanic fedélzetén zenéltek volna. D. Tóth Kriszta kérdésére a műsorvezető határozottan kijelentette, hogy az elmúlt másfél évben szabadabban dolgozhatott, mint korábban az ATV-ben, de az ATV-ről ezen túl nem akart kritikát mondani.
Kálmán Olga röviden felidézte találkozását szerződéskötése előtt Simicska Lajossal is: „Amikor először találkoztunk, el tudod képzelni a feelinget, pár másodpercnyi csönd következett. Ő tudta, hogy a fél karomat odaadtam volna korábban egy interjúért, én pedig tudtam, hogy ő tudja: ha valaki napi szinten kritizálta őt, az én voltam. Abban a pár másodpercnyi csöndben benne volt, hogy mindenki mindent tud a másikról, és hogy tudjuk egymástól, mit várhatunk a másiktól.”
Szerinte Simicska pontosan tudta, hogy nem mondhatja meg neki, mit szeretne látni a műsorban, és nem is próbálkozott ilyesmivel. A Hír TV-hez történt átigazolását Kálmán Olga egyenesen élete egyik legjobb döntésének nevezte. Volt szó még arról, hogy sok politikai megkeresést kapott már korábban, és a távozása után főleg, és ugyan nem zárkózik el kategorikusan ettől a jövőben, egyelőre nem vágyik közéleti szerepre.
Kálmán Olga nem árulta el, mit fog csinálni ősztől: annyit mondott csak, nem kizárható, hogy lesz még olyan műsora, mint amilyen az Egyenes Beszéd vagy az Egyenesen volt, de mindenképp nyit az online csatornák felé, és addig is a Facebookon építgeti személyes márkáját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!