szerző:
hvg.hu

Most épp Ganxsta Zolee koncertjét írta felül a két előadó szakítása.

A Kartel nagyszabású buliján lépett volna fel Majka és Curtis szeptember végén, de a két rapper szakítása miatt csak egyikük maradhat vendég a koncerten. A régi plakáton Majka & Curtis neve az első a Kartel vendégeinek sorában, az újról utóbbiét már törölték – írja a Blikk. „Nekem senki sem szólt, hogy Curtis mégsem lehet a vendégünk, de nem verem ki a balhét. Jobb a békesség. Úgysem tudok mit csinálni” – válaszolta sztoikusan a lap megkeresésére Ganxsta Zolee, hozzátéve, hogy mindkettejüket továbbra is a barátjának tekinti.

Ganxsta Zolee nem akart véleményt mondani azzal kapcsolatban, hogy Majka az augusztus 22-i Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt jelentette be a duó felbomlását, mert elmondása szerint elege lett Curtis drogproblémájából. Aztán mégis véleményt mondott:  „Alapelvem, hogy a zenészek ne a problémáikkal, hanem a dalaikkal lépjenek a közönségük elé. A személyes ellentéteket a színfalak mögött kell megtárgyalni, de ennél jobban nem akarok belemenni”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!