szerző:
hvg.hu

Egész kis csoport buzdította kedvenc csapatát a Mezőkövesd ellen.

Nulla ponttal, győzelem nélkül áll a Felcsút a bivalyerős NB I mezőnyének utolsó helyén, saját nevelésű játékos alig, magyar játékos alig játszik náluk, de -11-es a gólkülönbségük. És még szurkolóik sincsenek. De most már vannak: a Keressünk együtt magyar focit! (Felcsút, Zs-közép) Facebook-csoport kartonbó vágott ki és ültetett le szurkolókat a Mezőkövesd elleni idegenbeli, vesztes meccs idején. Persze mind 2rule-mezben festett. A csoport egébként azért jött létre, "hogy legyünk minél többen a meccseken" - így vagy úgy.

©

(Nyugati Fény)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!