szerző:
hvg.hu

Nyolc hónnappal Dolores O’Riordan halála után kiadták a halottkém jelentését.

A Cranberries énekese január 15-én halt meg, a halottkém most nyilvánosságra hozott jelentéséből kiderül, hogy alkoholos állapotban fulladt meg. A 46 éves énekesnő holttestére egy kádban találtak rá egy londoni hotelben. A halottkém szerint „tragikus baleset” történt, az énekesnőn nem találtak sérüléseket. A rendőrség már korábban kizárta az idegenkezűség vagy az öngyilkosság lehetőségét.

A zenész éppen egy stúdiófelvételen dolgozott a brit fővárosban.

Dolores O’Riordan a héten lett volna 47 éves. Ide kattintva meghallgathatja azt az öt dalt, amellyel a világ a szívébe zárta őt és a Cranberriest.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!