szerző:
hvg.hu

Gasztro sétánnyá változik hétvégére az Andrássy út. A Bajcsy-Zsilinszky úttól az Operáig saroktól sarokig ehetjük be magunkat 17 ország kínálatába.

 A nyárias hétvégére városba rekedt autósoknak melegen ajánljuk, hogy felejtsék el a négy kereket, és inkább gyalogoljanak (jó, jó a bicaj biztos játszik) egyenek-igyanak, ha nem akarnak agyvérzést kapni a Belvárosban a volán mögött. A Hősök terén Nemzeti Vágta, az Andrássyn street food fesztivál, amúgy vasárnap eleve Autómentes Nap az Európai Mobilitási Hét nyitányaként. Maradnak az asztali örömök - köröm között, sétálva, food truckokból és nemzetközivé lesz a világ.

©

 A kínálatban többek között olasz piadina, mexikói burrito, bosnyák lepény, kubai szendvics, nápolyi pizza, amcsi hamburger, izraeli humusz, belga waffel - és minden, ami szem-szájnak ingre, és amire rá lehet fogni, hogy street food. Szombaton már lehet tízóraizni, és vasárnap este tízig töltekezni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!