szerző:
hvg.hu

A testőrének kellett kicsavarnia a támadó kezéből a fegyvert.

Egy hónappal az után, hogy egy férfi késsel akart Pásztor Anna életére törni, újabb támadó próbált meg késsel a kezében közel kerülni az énekesnőhöz – írja a Bors. Az eset a Dallamos Villamos elnevezésű szombati rendezvényen történt, a lap szerint Pásztor Anna és a csapata az Alle bevásárlóközpont előtt várakozott, amikor a késsel odalépett egy férfi. Egy szemtanú szerint az énekes elképesztő lélekjelenléttel csavarta ki a támadó kezéből a kést.

A Bors információi szerint az énekesnőt komolyan megviselték a történtek, a villamoson adott koncertje után a szemtanúk szerint összetörten ült a kislányával az Alle bevásárlóközpontban, és senkivel sem akart beszélgetni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!