szerző:
hvg.hu

Stormy Daniels azt ígérte, a memoárjában mindent leleplez. A könyv elkészült.

Nemcsak Bob Woodward jelentkezett be egy könyvvel Donald Trump elnökségéről, hanem a pornósztár Stormy Daniels is, aki azt ígérte, a memoárjában mindent elmond a korábbi kapcsolatáról az elnökkel. A könyv egy példánya eljutott a Guardianhez, amely néhány részletet fel is dolgozott belőle.

Kiderül például, hogy Daniels alig hitt a szemének, amikor Trump elkezdett nyerni a republikánus előválasztásokon, főleg azért, mert meg volt győződve arról, hogy nem is akar elnök lenni. A sorozatos győzelmei után viszont az is megfordult a fejében, hogy esetleg veszélyben lehet, a sztori ugyanis, amit el akart mondani Trumpról, egyre érzékenyebb lett, minél többször nyert.

A Stormy Daniels néven ismert amerikai pornószínésznő, Stephanie Clifford 2006-ban, a kaliforniai Tahoe-tónál egy szállodában találkozott Trumppal, aki egy golfverseny okán tartózkodott az elegáns üdülőhelyen. Trump a pornószínésznővel nem sokkal a felesége szülése után jött össze. A könyvben Daniels felidézi az együttléteiket, és kínzó részletességgel írja le Donald Trump nemi szervét, például azt, hogy az átlagosnál kisebb, és szokatlan formájú.

Trump többször megígérte neki, hogy szerepet kap a The Apprentice című valóságshow-jában, és még azt is felvetette, hogy csalással több epizódon át is bent maradhat. Később minden egyes adást undorral nézett végig arra gondolva, hogy ezzel az emberrel szexelt.

Daniels a könyvben megpróbálja elmagyarázni azt is, hogy végül miért állt ki a nyilvánosság elé a történetével, miután évekig hallgatott róla. Azt mondja, a nyilvánosság azt jelentette számára, hogy ő és a lánya kevésbé lesznek sebezhetőek. Felidézi, hogy 2011-ben, egy ismeretlen férfi odament hozzá a nevadai Las Vegas egyik parkolójában és a kislánya jelenlétében felszólította, hogy „hagyja békén Trumpot, felejtse el a történetet”. Majd az ismeretlen ránézett a pornószínésznő kislányára és mielőtt elment, hozzátette: „milyen szép kislány, szomorú lenne, ha valami történne a mamájával!”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Halogatni szokta teendőit? Ezzel talán megszabaduhat ettől a rossz szokástól

Halogatni szokta teendőit? Ezzel talán megszabaduhat ettől a rossz szokástól

Orbán Schwarzeneggerrel és Andy Vajnával bulizott

Orbán Schwarzeneggerrel és Andy Vajnával bulizott

Megszüntetné a Fidesz a lakástakarékok állami támogatását

Megszüntetné a Fidesz a lakástakarékok állami támogatását

Auditbotrány: távozik az MVM Informatika vezetője

Auditbotrány: távozik az MVM Informatika vezetője

Milliárdokat tart magyar cégekben a szupergazdag norvég olajalap

Milliárdokat tart magyar cégekben a szupergazdag norvég olajalap

Zöld rendszám és gázolaj: új dízel hibriddel jött ki a Mercedes

Zöld rendszám és gázolaj: új dízel hibriddel jött ki a Mercedes