szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szerkesztőségünknek egy ott dolgozó erősítette meg a hírt, hogy az Európa Kávéház október 23-án bezárt, a cukrászda működik még néhány napig.

A Szent István körúti kávéházat október 23-án zárták be a tulajdonosok, a cukrászdát csak azért hagyják még működni egy darabig, hogy a már beérkezett megrendeléseket teljesíteni tudják, de november 10-15. környékén már a cukrászda része sem fog üzemelni - fogalmazott a hvg.hu-nak az Európa Kávéház egyik munkatársa. Azt mondta, összesen hatvan ember dolgozott a kávéházban.

©

Az ajtóra kiragasztott információ szerint, bár a helyiségre lakat került, süteményeket a továbbiakban is lehet majd rendelni, mint írják: akár házhoz is szállítják a kért termékeket.

©

Az Európa Kávéház ezen a néven 28 éve létezik, de a Szent István körút 7. szám alatt valójában már 1917-ben is cukrászda működött, ez volt a Szalai Cukrászda.

Az okot, hogy a vendéglátó egység története miért épp most ért véget, a kávéház dolgozója nem tudta megmondani, amint sikerült elérnünk a tulajdonosokat, cikkünket frissítjük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!