szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyelőre harminc napra kerül rács mögé az amatőr zsírleszívó.

Őrizetbe vette a román rendőrség Matteo Politit, a magát plasztikai sebésznek kiadó csalót – írja a Maszol romániai hírportál.

Politi Olaszországban is hasonló csalásokat követett el, és több európai országban is elítélték.

A csaló egy hamis koszovói orvosi diplomát használt, ennek alapján kapott Bukarestben orvosi bélyegzőt. Ugyanakkor a román egészségügyi minisztérium soha nem ismerte el az oklevelét, így alkalmazása törvényellenesen történhetett. Az ügyben további nyomozások várhatók, mivel Politi ténykedése felveti a korrupció gyanúját is.

Politi védőügyvédje szerint azonban a diploma valódi.

Az álorvost a román–magyar határon fogták el szerdán. Politi elsősorban orrkisebbítést és zsírleszívást végzett, valószínűleg a Youtube-ról sajátította el a szakma alapjait.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szomorúan Erdélyből: Egy nő gyalázatos megverése miatt hangos a sajtó

Szomorúan Erdélyből: Egy nő gyalázatos megverése miatt hangos a sajtó

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Így számolhatjuk ki az özvegyi nyugdíj, árvaellátás és szülői nyugdíj összegét

Így számolhatjuk ki az özvegyi nyugdíj, árvaellátás és szülői nyugdíj összegét