szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rékasi Károly képtelen anyagilag összeszedni magát a 2015-ös motorbalesete óta, a színész azt mondja, anyukájától kellett kölcsönkérnie, és az öngyilkosságra is gondolt.

Kritikus anyagi helyzetbe került Rékasi Károly színész azóta, hogy 2015 nyarán súlyos motorbalesetet szenvedett, és évekig tartott, amíg újból munkába állhatott. Rékasi a Blikknek arról beszélt, hogy anyagi tartalékait felélte, és annak ellenére, hogy egy éve már munkába tudott állni, tavaly édesanyjától kellett kölcsönkérnie, amit nem is tudott még visszafizetni.

Azt mondja, már az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta, még azt is eltervezte, hogyan tenné meg, de aztán éppen azért állt el ettől, mert édesanyja nem tudta volna feldolgozni.

Rékasi úgy gondolja, hogy anyagi nehézségeiben közrejátszik, hogy a balesete ügyében még mindig nem született bírósági ítélet, így kártérítést nem kaphatott. A motorozó színészt autóval elgázoló férfi ellen két éve emelt vádat az ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt. A biztosítók azonban Rékasi ügyvédje, Kozma Péter szerint meg szokták várni a jogerős ítéletet és csak azután fizetnek kártérítést.

"Nyomorék lettem, ez tény, így bizonyos szerepeknél nem számolhatnak velem. A fiammal, Zsigmonddal nem mehetek többé futni, bringatúrákra, otthon sem kertészkedhetek Gerdával"

- mondta a Blikknek a színész, Rékasi Zsigmondra és feleségére, Pikali Gerdára utalva.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Annyi adatot hazaviszünk most a munkából, hogy új kihívások elé állítjuk a munkahelyünket

Annyi adatot hazaviszünk most a munkából, hogy új kihívások elé állítjuk a munkahelyünket

Orbán Győző cégének még sose volt ilyen jó éve

Orbán Győző cégének még sose volt ilyen jó éve

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is