szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem kezdett problémázni, hanem példásan kezelte a váratlan helyzetet.

Mit tegyen egy diák, ha nem talált bébiszittert a babájának, de nem akarja kihagyni az óráját az egyetemen?  Nathan Alexzander, 34 éves, atlantai matematikatanár inspiráló példát adott jófejségből.

Mikor az ifjú apuka, Wayne Hayer elmagyarázta a helyzetet, Alexzander felajánlotta a diáknak, hogy vigyáz a kislányra, Assatára, így Hayer is tud figyelni és jegyzetelni az órán.

A váratlan kis vendég aztán nem sok vizet zavart, mert némi mocorgást követően el is aludt a tanár mellkasán, míg az magyarázott. Alexzander viccelődve meg is jegyezte:

Gondolom, most vagyok unalmas.

Hogy a kislány álmát ne zavarják, Alexzander még óra után is tartotta, miközben kérdésekre válaszolt - ahogy az a lenti képeken is látszik, amiket az egyik diák töltött fel az óráról.

Assata anyja, Firda Amalia Hayer szintén a közösségi médiát használta, hogy nyilvánosan megköszönje Alexzander támogatását és megértését.

(My Modern Met)

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Így születnek kisbabaként az érzelmeink

Öt hónaposan a csecsemő már meg tudja különböztetni a szomorúság és a boldogság arckifejezéseit. Hároméves kor körül képessé válik mások érzelmi állapotát értelmezni, felismerni és megnevezni. A bonyolultabb érzelmeket azonban majd csak kisiskoláskorban fogja azonosítani és kifejezni.

„Mikor kerülök már sorra?” – töltse ki a hvg.hu vakcinakérdőívét!

„Mikor kerülök már sorra?” – töltse ki a hvg.hu vakcinakérdőívét!

Annyira nem tudják eladni a sört a németek, hogy több millió euró értékű nedűt kellett kiönteni

Annyira nem tudják eladni a sört a németek, hogy több millió euró értékű nedűt kellett kiönteni

Az utolsó elem is a helyére került a déli összekötő vasúti Duna-hídon

Az utolsó elem is a helyére került a déli összekötő vasúti Duna-hídon