szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy vecsési ház padlásán fogták el azt a két fiatalt, akik előző héten elloptak egy újszülött pónit Pestszentlőrincről.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi március 4-én, az esti órákban bement egy pestszentlőrinci tanyára, ahonnan szerszámokat és egy pónit is elloptak.

A XVIII. kerületi nyomozók pár napon belül Dányon megtalálták a jószágot és visszaadták a tulajdonosának. A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, a 22 éves Sz. Ádámot és a 20 éves K. Kevint, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki - írja a police.hu.

A vecsési rendőrök aztán március 9-én az esti órákban Vecsésen, egy ház padlásán elfogták a két fiatalt, majd előállították őket a Monori Rendőrkapitányságra.

A nyomozók Sz. Ádámot és K. Kevint gyanúsítottként hallgatták ki, velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytat eljárást lopás vétség miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kaszinók sem maradhatnak nyitva a következő hetekben

A kaszinók sem maradhatnak nyitva a következő hetekben

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Őrizetbe vették a Hír Tv svédországi tudósítóját

Őrizetbe vették a Hír Tv svédországi tudósítóját