szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész a Katona József Színház előtt rugdalt fel egy idegent, amiért az fellökött egy nőt és gyermeket.

A Bors írta meg, hogy Nagy Ervin verekedésbe keveredett a Katona József Színház előtt, miután egy férfi fellökött egy anyát és gyermekét.

„Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” – mondta a színész, aki a KrizShowban mesélte, mi történt pontosan.

Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, nem bírtam visszafogni magam – folytatta Nagy, akit elmondása szerint a férfi torkon vágott, ezt pedig nem hagyhatta annyiban.

„Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy nagyon vicces volt.”

A színész azt is mondta, hogy az édesapjától tanulta meg, hogy ha valaki bántja, ne hagyja magát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Melyik telefonért rajong leginkább a világ?

Melyik telefonért rajong leginkább a világ?

Hernádi Zsolt: A fékek és ellensúlyok kikényszerítésével fog működni a Mol és az állam alapítványa

Hernádi Zsolt: A fékek és ellensúlyok kikényszerítésével fog működni a Mol és az állam alapítványa

Meghalt Bernie Madoff

Meghalt Bernie Madoff