szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Állománygyűlésen búcsúzott el Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós is az Echo Tv munkatársaitól.

A hvg.hu úgy tudja, hogy az elköszönés után Répásy Bálint, a Hír Tv augusztusban kinevezett vezérigazgatója pedig beköszönt az Echo Tv munkatársainak. Ezután a kormánypárti csatorna közleményt adott ki, amelyben jelezték, hogy "Mészárosné Kelemen Beatrix a Life Tv és Ozone Tv országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós – aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti – ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál."

Az Echo Tv-nél dolgozó szakembergárda új korszakot nyitott a hazai televíziózás történetében. „Megtiszteltetés volt egy ilyen nagyszerű csapattal együtt dolgozni. Az én feladatom eddig tartott, és hiszem, hogy kollégáimmal közösen értéket teremtettünk” – hangsúlyozta Mészárosné Kelemen Beatrix leköszönő elnök.

Arról értesültünk, hogy a Hír Tv és az Echo Tv alkalmazottainak jelentős része arra készül, hogy kirúgják – ez majdnem 200 ember jelent összesen a két csatornánál. Bár iparági pletykákra hivatkozva a media1.hu azt írja, hogy március 31-én "lekapcsolják" az Echo Tv-t, a teljes átalakítás még hetekig eltarthat, bár a Hír Tv tábláját a csatorna épületéről már leszedték.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Jó hír a magyar gazdaságnak: a vártnál kisebb pofont kapott a német gazdaság

Jó hír a magyar gazdaságnak: a vártnál kisebb pofont kapott a német gazdaság

Új funkciót kapott a TikTok, megvédheti a felhasználót az epilepsziás rohamoktól

Új funkciót kapott a TikTok, megvédheti a felhasználót az epilepsziás rohamoktól