szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már nem csak tévéket adományoznak, két kórházban antennarendszert is kiépítettek a Ne Dobd Ki Alapítvány önkéntesei.

Ismét akcióba lépett Ellenbacher Attila tévészerelő, aki az alapítványával már több mint kétezer tévét adományozott kórházaknak. A Ne Dobd Ki Alapítvány legutóbb nem egyszerűen televíziókat adott, a Bajcsy Kórház Gizella telephelyének rehabilitációs osztályán a komplett antennarendszert is kiépítették.

Az alapítvány videója szerint már a második budapesti kórházban volt erre szükség, mert elmaradt a digitális átállás, így tévénézés nélkül maradtak a betegek. A kiépítésen kívül 11 darab LCD-tévét is adományoztak.

A 200 ezres anyagköltséget facebookos adománygyűjtéssel oldották meg, bár elmondta, ez minden ilyen alkalommal roppant nagy erőfeszítéssel jár. A rehabilitációs osztályon másfél nap alatt építették ki a hálózatot öt önkéntes segítségével.

Korábban már bemutattuk Ellenbacher Attila tévészerelőt, aki kiöregedett tévéket javít, és pusztán jótékonyságból kórházaknak adja a készülékeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dercsényi Dávid Itthon

Veszélybe került a jótékony tévészerelő missziója

Egy fél ország szurkol Ellenbacher Attila tévészerelőnek, aki 2012-ben kezdett el használt és használható tévékészülékeket felajánlani kórházaknak, gyerekotthonoknak, börtönöknek, rászoruló közintézményeknek. A jótékony akciónak híre ment, egyre többen ajánlják fel tévéjüket és egyre több helyen jelzik, befogadnák azokat. Most azonban problémásnak látszik a folytatás.

Catherine O'Hara újraalkotta a Reszkessetek betörők! ájulós jelenetét

Catherine O'Hara újraalkotta a Reszkessetek betörők! ájulós jelenetét

Több mint egy évre börtönbe küldték Joshua Wongot

Több mint egy évre börtönbe küldték Joshua Wongot

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből