szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Bors helyi körképe szerint ez a kérdés izgatja a legjobban a XIII. kerületi lakókat, mióta kiderült, a válogatott focista odaköltözik.

A Bors szerint lázban ég a fél XIII. kerület, aminek még véletlenül sem a jövő heti önkormányzati választás az apropója, hanem az, hogy Dzsu­dzsák Balázs megvette a két legszebb kilátással rendelkező luxuslakást egy most elkészült elegáns épületegyüttes legfelső emeletén. Mint a lap fogalmaz: a környéken felpezsdült az élet, mindenki a válogatott focista odaköltözéséről beszél. Ennek alátámasztására megkérdeztek néhány nyugdíjas nőt, akiket leginkább az foglalkoztat, hogy van-e medencéje a tetőn vagy nincs, illetve, hogy a Lehel piacra jár-e majd bevásárolni. És persze bár nem értenek a focihoz, mégis őrülten rajonganak Dzsudzsákért. Ezt csak erősíti, hogy a hírek szerint a sportoló az édesanyját is odaköltözteti.

A Bors azt írja, hogy Dzsudzsák a héten vette át az ingatlanokat, két, szomszédos lakást vásárolt az épületegyüttesben, a 10. emeleten, ahonnan elég jó kilátás nyílik a budai hegyekre és a Dunára.

A focista ma még az Egyesült Arab Emírségekben játszik, de jövő nyáron lejár a szerződése. A lap szerint régóta szó van róla, hogy hazaköltözik, és az NB I-ben fejezi be karrierjét, ahol a két legnagyobb klub, a Ferencváros és a Videoton jöhet szóba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

„Klímaapokalipszis” miatt nem vállalnak gyereket

„Klímaapokalipszis” miatt nem vállalnak gyereket