szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orosz Bernadett még bízik az igazságszolgáltatásban, és arra kéri az embereket, hogy ne önbíráskodjanak.

Amikor először próbált szakítani, akkor csattant el az első pofon. A legutolsó, szombati verés nyomait pedig már a Facebookon tette közzé Orosz Bernadett, mint írta, kötelességének tartja felhívni a figyelmet arra, hogy „miért fontos menekülni és soha hátra nem nézni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled”. Biztonságban viszont továbbra sem érzi magát, mert az elkövetőt a meghallgatása után elengedték. Mint a nő az Indexnek mondta: a rendőrök ezt azzal indokolták, hogy a férfi „bűnbánó magatartást tanúsított”. Igaz, elmondása szerint az ügyben eljáró nyomozó úgy fogalmazott: „Ilyen brutális támadást nő ellen még nem követtek el”.

Állítólag bűnbánó volt. A pásztói rendőrök azt mondták, nincs miért izgulnom, ezt a férfit többé nem látom. De ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek

– ezt már a Blikknek mondta az áldozat.

Orosz Bernadett a Blikknek elmesélte a megverése részleteit is.

„Felmentem a szobába, mert fáradt voltam. Egyszer csak berontott és meggyanúsított, hogy biztos egy másik férfival beszélgetek, kitépte a kezemből a telefont és ököllel a homlokomra ütött. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson. Amikor egy pillanatra abbahagyta az ütlegelésemet, kimenekültem a folyosóra segítséget kérni, de visszarángatott. Akkor mondta, hogy ezt a szobát nem hagyom el élve. Utána érkeztek a recepciósok nekem segíteni”.

Mindez akkor történt, amikor a nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára.

A nő sérüléseit a salgótarjáni kórházban látták el, ahol hivatalból feljelentést is tettek a bántalmazás miatt.

Orosz Bernadett Facebook-posztjára több mint 25 ezer reakció érkezett. Az áldozat egy újabb Facebook-posztban arra kért mindenki, hogy ne önbíráskodjon. Mint írta: még mindig bízik az igazságszolgáltatásban.

A rendőrség az Indexszel azt közölte, hogy az ügyben büntetőeljárás folyik. Az áldozat azt állítja: a szombati eset után távoltartást és személyi védelmet is kért a rendőrségtől, de kérését elutasították, arra hivatkozva, hogy nem élettársak, nincs közös lakcímük és még csak egy városban sem élnek.

 

Ha ön is bajban van, hívja a NANE Egyesület segélyvonalát: 06-80-505-101!

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

OGYÉI-főigazgató: Nem csak Magyarország vehet Európában az orosz vakcinából

A felvonóról kiabáltak le a síelőnek, hogy üldözi egy medve

A felvonóról kiabáltak le a síelőnek, hogy üldözi egy medve

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától