szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A levélíró egy 7 éves gyermek, aki nem vágyik ajándékra. Meleg otthont és élelmet szeretne.

Idén is felállítottak karácsonyi postaládákat Liverpoolban, hogy a brit gyermekek levelet írhassanak a Mikulásnak. Az üzeneteket természetesen nem küldik el az Északi-sarkra, de valamennyit felnyitják.

A BBC szerint a levelek közt egy igazán szívszorító üzenet is volt, amelyet egy 7 esztendős kislány írt. A gyermek új otthont és némi harapnivalót kért a Télapótól, illetve, ha belefér, egy szép új babát. A levél nem most íródott, de a napokban ismét terjedni kezdett a közösségi médiában.

©

Gerard Woodhouse, egy helyi tanácsnok azt mondta, sikerült megtalálniuk a kislányt és családját, akik jelenleg rokonoknál laknak. Az nem derült ki, mi történt az otthonukkal, de már szerveződik egy akció, amelynek célja, hogy mindannyian egy szép hotelszobában tölthessék a karácsonyt.

A levelet a kislány saját kezűleg írta. Woodhouse volt az első, aki elolvasta, és azt mondta, nagyon szomorú lett tőle.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A jövő focijának nem barátja a kopasz fejbőr

A jövő focijának nem barátja a kopasz fejbőr

Varga Mihály jó hírt közölt a Babakötvényről

Varga Mihály jó hírt közölt a Babakötvényről

Kilenc év késéssel, de végre megnyílt Berlin botrányos reptere

Kilenc év késéssel, de végre megnyílt Berlin botrányos reptere