szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

II. Erzsébet nem áll a fiatalok útjába, de nagyon szomorú.

A brit királyi udvar, beleértve II. Erzsébet is támogatja Meghan Markle és Harry herceg azon vágyát, hogy eltávolodjanak az uralkodói családtól, és saját lábukra állva éljenek tovább – írja a BBC.

A portál szerint a sussexi herceg és hercegné döntését a brit uralkodó elfogadta, noha a közleményből egyértelműen kiolvasható az is, hogy mindezt nehéz szívvel hozta meg II. Erzsébet. Az uralkodó ugyanis azt remélte, hogy a házaspár a királyi család "teljes munkaidőben dolgozó" tagja marad.

©

Az erről szóló hétfői közlemény szerint a család nem áll Harryék útjába, és támogatják terveiket, hogy az udvartól – anyagilag is – független életet tudjanak élni. Az viszont még nem világos, hogy mennyire lesz működőképes az új hibrid modell, amellyel a Sussexék próbálkoznak, hogy szabaduljanak a királyi kötelékekből.

Harry és Meghan: ez a szakítás lesz a végső?

A feszültség, aminek eddig csak jelei voltak a királyi családon belül, most már nyilvánvaló: Harry herceg és Meghan Markle a jövőben visszalépnek uralkodói családban rájuk háruló kötelezettségektől, és dolgozni fognak. Az viszont még nem világos, hogy mennyire lesz működőképes az új hibrid modell, amellyel a Sussexék próbálkoznak, hogy szabaduljanak a királyi kötelékekből.

Arról, hogy miből élhet meg a páros az udvarral való szakítás után, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!