szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A volt tornász az Exatlon Hungary forgatásán sérült meg, sebészeknek kellette ellátniuk.

Az Exatlon Hungary című műsor forgatásán úgy vágta fejbe egy, a pályához tartozó vasdarab Csollány Szilvesztert, hogy felszakadt az arca. A Blikk azt írja, ha a volt tornászon nincs rajta a szemüvege, sokkal súlyosabb sérülést is szerezhetett volna.

„A végén volt egy tekerős elem, amiből ki kellett húzni a vasakat. Ahogy tekertem, vigyáztam arra, hogy a lábam ne ütközzön bele, viszont a tetején a cső pont nekicsapódott a szemüvegemnek, tulajdonképpen az szakította fel az arcomat” – részletezte a történteket az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász. A többiek figyelmeztették arra, hogy ömlik a vér az arcából. A pálya mellett szolgálatot teljesítő orvosok ragasztótapaszokkal húzták össze a sebet, de végül be kellett vinni a kórházba, és össze kellett ölteni.

„Ájulós típus vagyok, de tudtam, hogy nem igazán van más választásom, ha versenyezni szeretnék” – adott bepillantást az eltökéltségébe Csollány, aki azt is elmondta, hogy nem akar plasztikai sebészhez fordulni a sebbel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!