szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem hiányzik Stahl Juditnak a tévézés, fontosabb neki, hogy a receptjei eljussanak a közönséghez.

Az ATV Spirit vendége volt Stahl Judit, aki már tíz éve nem képernyőzik. A receptjei eljuttatására a közönségéhez viszont nem is ez a legjobb hely, így nem hiányzik neki a tévézés. Arról is beszéltek a műsorban, hogy röhögve viselte a TV2-vel járó sztárságot.

Kinéztem a saját lakásomból, és ott voltam egy plakáton. Az én vagyok? Persze, hogy nem! Van ennek mélyebb aspektusa, mármint, hogy mit jelent a sztárság. Az embereknek egy ennyire nem szakrális világban szükségük van valamire, amire felnézhetnek. Erre most, ebben a nagyon nem szakrális világban ezek az úgynevezett celebek tökéletesek. De tudod: minden országnak olyanok a celebjei, amilyeneket megérdemel.

A műsorvezető erre megkérdezte, régen jobb celebek voltak-e. „Talán lassabb volt a tempó. De amúgy is pici a merítés. Ha minden harmadik ember képernyős, celeb vagy influenszer akar lenni, az a minőség hígulásával is jár” – mondta Stahl.

A teljes beszélgetés csütörtök este 20:55-kor látható majd az ATV Spiriten.

(via)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!