szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eredmény pedig zseniális lett.

Egy észak-karolinai tévériporter nemrég rajzfilmcsatornákat megszégyenítő módon tájékoztatta a nézőket az időjárásról.
A WLOS ABC 13 munkatársa, Justin Hinton a szezon első komoly havazásáról tudósított, ám a facebookos élő bejelentkezés előtt véletlenül bekapcsolta a szűrőket.

Egy észak-karolinai tévériporter nemrég rajzfilmcsatornákat megszégyenítő módon tájékoztatta a nézőket az időjárásról.

A WLOS ABC 13 munkatársa, Justin Hinton a szezon első komoly havazásáról tudósított, ám a facebookos élő bejelentkezés előtt véletlenül bekapcsolta a Mistery Mask filtert.

Miközben az újságíró az Asheville-i hóhelyzetről jelentett, a Facebook többek között súlyzókkal, napszemüveggel, varázsló kalappal támogatta meg az adást.

Az Emmy-díjas újságíró csak akkor jött rá a csavarra, amikor elolvasta a kommenteket a videó alatt. "Várjunk, Misty, fura arcom van?" - hallható Hinton kérdése a felvételen. Egy hosszú szünet után hozzáteszi, hogy "ó, speciális effektek vannak a telefonon".

Hinton videóját közel 300 ezren látták azóta, de ő maga szerencsére nem vette a szívére az esetet: "ha magadon nem tudsz nevetni, mi értelme a nevetésnek? Én még mindig röhögök" – írta a Facebookon.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!