szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész sérelmezi, hogy eltűnőfélben vannak „az úriemberek” és „a klasszikus stílusú hölgyek”.

Kamarás Ivánnal abból az apropóból készített interjút a BEST magazin, hogy a Mintaapák hangosat szóló szereplőváltásai nyomán ő került be a sorozatba Fenyő Iván helyére.

Az interjú nagy részében a színész családi hátterét, és az abból adódó arisztokratikus tartást beszélték ki, de egy ponton a gendertémák irányába tértek el, amint Kamarás Iván a férfi-női kapcsolatok rejtélyeit próbálta megfejteni. A színész szerint ugyanis a mai nők is vágynak a régi vágású férfiakra.

Minden hölgy megérdemli, hogy az urak egy kicsit a tenyerükön hordozzák őket. Azt szeretnék, hogy kezet csókoljanak nekik, nem azt, hogy hátba veregessék őket: „Jó csaj vagy, kő kóla?” Én azt vallom, hogy a férfiak viselkedjenek férfi módjára, a nők pedig nők módjára. Megsúgom: a szívük mélyén az urak is elegáns stílusú hölgyekre vágynak. De addig biztosan nem tud egy nő igazi nő lenni, amíg a férfi nem békebeli úriember mellette.”

Az interjúban szinte megkerülhetetlennek tűnt Kamarás fizikai megjelenésének megemlítése is, de a színész arra a felvetésre, miként viseli, hogy az egyik lesármosabb színésznek tartják, azt mondta:

Az ember egy idő után rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen.”

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!