szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt még nem látják tűpontosan, hogyan lehet majd megrendezni a plakátkiállítást, de a pályamunkákat már várják a szervezők.

Hova tovább?

– kérdezi a 20. ARC közérzeti plakátkiállítás. A koronavírus-járvány és az azt kísérő globális bizonytalanság idején feltett kérdésre választ adó pályaműveket hétfőtől várják. A pályázati felhívást közösségi oldalukon tették közzé:

Korlátlanul pályázhat bárki, és a kiállítások is nyitottak, éjjel-nappal ingyenesen megtekinthetők. Pályázni július 31-ig lehet. A zsűrizés augusztus 7-én lesz, a kiállítás időpontját még nem közölték. Mint honlapjukon írják, a pályázat és a kiállítás helyzete bizonytalan, támogatásra is szorulnak:

Kiírtuk a pályázatot, de azt még nem látjuk tűpontosan, hogyan tudjuk megrendezni a kiállítást.

Az évente megrendezett "közérzeti pályázat és kiállítás" 2000 óta a kreativitás szabadságáról szól – írják magukról honlapjukon. 2018-ban és 2019-ben Zuglóban, az Örs vezér terén állították ki a plakátokat. Tavaly a klímakatasztrófára reflektált a pályázat. 

Itt bizony klímariadó van - a HVG az ARC-on

Nincs ARC-kiállítás HVG-plakát nélkül. Idén is ott vagyunk az Örs vezér útján, és bár díjakért nem indultunk, de azért a Because ügynökséggel közösen csatlakoztunk a kulcstémához: Klímariadó van!

* A HVG az ARC-pályázat és kiállítás fő médiatámogatója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!