szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két új évaddal jelentkezik a kultikus sorozat.

A rajzfilm-sorozat eredetileg 1992 és 1997 között futott hét évaddal, és az MTV-generáció egyik nagy kedvence volt. Az epizódok tele voltak zenével, amiket – csakúgy, mint minden mást, ami szóba került – a két főszereplő folyamatosan kommentált/fikázott/idétlenül kiröhögött.

Az új évadban – amely a Comedy Centralon fog futni – Beavis és Butthead a Z generáció világában találja magát, és erről is nyilván meg lesz a véleményük. A széria atyja, Mike Judge szerint a régi és az új rajongókat is meg akarják szólítani – írja a hollywoodreporter.com.

Judge nem csak a producer lesz, hanem ő írja, ő rendezi az epizódokat, sőt a két főhős hangját is ő kölcsönzi majd.

Előzetesen csak annyit mondott:

Úgy tűnt, itt az idő újra hülyének lenni.

Addig is egy kis emlékeztető:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ukrajna a vörös zónába sorolta Magyarországot

Ukrajna a vörös zónába sorolta Magyarországot

Riói olimpikon nyerte a budapesti éjszakai futóversenyt

Riói olimpikon nyerte a budapesti éjszakai futóversenyt

Látott már őzeket üzekedni? Most megnézheti

Látott már őzeket üzekedni? Most megnézheti