szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hatóságok attól tartanak, hogy Naya Rivera megfulladt.

A feltételezések szerint meghalt Naya Rivera színésznő, a Glee sztárja, akinek kisfiát egyedül találták meg egy kaliforniai tavon, egy csónakban.
A rendőrség szerint a 33 éves Rivera és négyéves fia a tóban úsztak, de a színésznő már nem tért vissza a csónakba.

A feltételezések szerint meghalt Naya Rivera színésznő, a Glee sztárja, akinek négyéves fiát egyedül találták meg egy kaliforniai tavon, egy csónakban.

A hatóságok azután kezdték el a keresést, hogy bejelentés érkezett a hajón egyedül tartózkodó kisfiúról. Rövidesen egy búvárcsoportot és egy rendőrségi nyomozócsoportot is a helyszínre küldtek, de helikoptereket és drónokat is bevetettek a kereséshez.

A Ventura megyei seriff hivatala csak annyit közölt, hogy a kisfiút sértetlenül találták meg. A fiú a nyomozóknak elmondta, édesanyjával a tóban úsztak, de a nő már nem került vissza a csónakra. A hatóságok szerda éjjelre felfüggesztették a keresést, csütörtök reggel folytatják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

George Clooney és felesége milliós adományt küldenek Bejrútba

Bemutatott a traffipaxnak egy autós, hetvenötszörös bírságot kapott

Bemutatott a traffipaxnak egy autós, hetvenötszörös bírságot kapott

Júniusban még mindig üresen állt 15 ezer felszabadított kórházi ágy

Júniusban még mindig üresen állt 15 ezer felszabadított kórházi ágy