szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, nem számított társaságra.

Fantasztikus pillanatot kapott el egy kamera még július elején egy leopárdról, akit annyira megijesztett egy másik leopárd, hogy a levegőbe ugrott.
A felvételen az látszik, hogy a nagymacska gyanútlanul iszik, amikor mögötte váratlanul feltűnik egy másik leoprád.

Izgalmas felvétel bukkant fel a közösségi médiafelületeken nemrég: a videón egy gyanútlanul ivó leopárd látszik, akit annyira megijesztett egy háta mögül előbukkanó, másik leopárd, hogy ijedtében a levegőbe ugrott.

A felvétel még július elején készült a dél-afrikai Hoedspruitben, Gillian Soames birtokán, ahol vadon élő állatok veszik őket körül: a nő a DailyMailnek elmondta, a leopárdok hetente legalább kétszer megjelennek a kertjükben.

Soames a lapnak hozzátette, a leopárdok testvérek, a felvételen látható, kamera által előidézett villanások pedig láthatatlanok az állatok számára.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Segítséget kér a Politikatörténeti Intézet

Segítséget kér a Politikatörténeti Intézet

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”

Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”