szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 35 éves színésznő nem akar többet a férfitekintetnek játszani.

Az elmúlt években egyre több szó esett arról, hogy milyen elbánásban részesülnek a színészek a szexjelenetek forgatásakor. Sok stúdió ma már úgynevezett intimitás-koordinátorokat alkalmaz, akik gondoskodnak arról, hogy a színészek komfortosan érezzék magukat, és a stáb tisztelettel bánjon velük a forgatások alatt.

Keira Knightley most új szempontot vitt be a szexjelenetek forgatásáról zajló vitába, egy podcastben ugyanis arról beszélt, hogy nem fog meztelen jelenetekben szerepelni olyan filmekben, amelyeknek férfi a rendezője. Hozzátette, hogy nem zárkózik el teljesen a meztelen jelenetektől, csak ha férfiakkal dolgozik.

A színésznő beszélt arról, hogy szívesen dolgozna női rendezőkkel olyan filmekben, amelyek a női élethelyzetekre összpontosítanak. „Ha olyan történetről forgatnék, amely az anyaságról és a test elfogadásának a folyamatáról szólna, akkor sajnálom, de ezt egy női filmrendezővel vállalnám” – mondta. Keira Knightley hozzátette: ma már nagyon nehezére esik, hogy a férfitekintetnek játsszon.

Keira Knightley elzárkózásának részben a hiúság, részben a férfitekintet az oka. „Ennek a testnek volt már két gyereke, és inkább már nem állnék meztelenül egy csoport férfi előtt” – mondta az interjúban.

A színésznő korábban arról beszélt, hogy a lánya nem nézhet Disney-filmeket, ha azok a nőket olyan módon ábrázolják, amellyel ő nem ért egyet.

 

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elkerülhettük volna a harmadik hullámot?

Elkerülhettük volna a harmadik hullámot?

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

Új cégükkel már külföldre tekingetnek Mészárosék

Új cégükkel már külföldre tekingetnek Mészárosék