szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A beteget épp hogy csak nem lehetett látni.

A hatóságok vizsgálják annak a kaliforniai plasztikai sebésznek az ügyét, aki a saját bírósági tárgyalására a műtőből jelentkezett be Zoomon. Az orvosnak egy közlekedési vétség miatt kellett megjelennie a bíróságon – a koronavírus-járvány miatt virtuálisan.

Scott Green ezt nem is mulalztotta el, viszont szemmel láthatóan munka közben volt: talpig műtősruhában egy műtőben. Ennek ellenére azt mondta, nyugodtan folytassák az eljárást. A betege épp hogy nem látszott a kamerában, de a műtőben található orvosi gépek pittyegését jól lehetett hallani. Green azzal nyugtatta a beteg miatt aggódókat, hogy egy másik műtőorvos is ott van vele, így kétfelé is tud figyelni.

Dr Scott Green appeared in the virtual courtroom on Zoom while wearing his surgical scrubs and a mask, and with a patient undergoing the procedure off camera, according to reports.

Posted by The Independent on Saturday, 27 February 2021

A kaliforniai orvosi kamara kivizsgálja a történteket.

(Képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Johnson & Johnson elhalasztja vakcinája európai szállításait

A Johnson & Johnson elhalasztja vakcinája európai szállításait

Dorosz Dávid: Orbán Mohácsot hozott – közösen változást fogunk

Dorosz Dávid: Orbán Mohácsot hozott – közösen változást fogunk

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra