szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

George W. Busht sokkolta, ahogy az emberek a Michelle Obamával való jó kapcsolatára reagáltak.

George W. Bush festményeiből könyv jelent meg, a volt amerikai elnök ebből az apropóból adott interjút a CBS-nek. A beszélgetésben szóba került a barátsága a volt first ladyvel Michelle Obamával. A kapcsolatukat az teszi különlegessé, hogy két különböző politikai térfélen voltak és vannak: Bush republikánus elnökként, Obama demokrata first ladyként költözött be a Fehér Házba.

A barátságuknak több nyilvános bizonyítékát is adták, többször készült fotó róluk, amint megölelik egymást, George Bush pedig azzal szembesült, hogy az embereket valósággal sokkolta, hogy jóban lehet valakivel, aki a politikai térfél másik oldalán helyezkedik el. „Az amerikaiak annyira megosztottak, hogy nem tudják elképzelni, hogy George W. Bush és Michelle Obama barátok lehetnek” – mondta a CBS reggeli műsorában. A volt elnök felesége, Laura Bush is megerősítette, hogy valóban barátságról volt szó.

George W. Bush festményei egyébként bevándorlókról készültek, akiket a Trump-adminisztráció sokszor bűnbaknak kiáltott ki.

A volt elnök a festészet terén késői kezdőnek számít, 2012-ben, 66 éves korában ragadott ecsetet, viszont két évvel később már kiállítással állt a nagyközönség elé.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

G. W. Bush: A bevándorlók mindig is értéket jelentettek Amerikának

A 43. amerikai elnök a Washington Postban írt véleménycikket. Új könyvét harangozza be, amiben egykori híres bevándorlók portréját adja közre. Olyanokét, mind a cseh születésű Madeleine Albright, aki a demokrata Clinton alatt volt külügyminiszter, vagy Dirk Nowiczki, a kosárlabda liga német származású sztárja.