szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

András yorki herceg fel akarta vidítani édesanyját, amikor Fülöp herceg kórházban volt.

Februárban két corgikölyköt ajándékozott II. Erzsébet királynőnek András yorki herceg. Fia így szerette volna felvidítani a királynőt, amikor Fülöp herceg kórházban volt -– írja a Daily Mail. Bár a brit uralkodó korábban elhatározta, hogy nem lesz több corgija, a jelek szerint meggondolta magát.

A kutyák a Fergus és Muick nevet kapták, a királynő háborús hős nagybátyja, Fergus Bowes-Lyon és a skóciai Muick tó után, melynek a partján II. Erzsébet nagyon szeret sétálni.

A corgik a királynő kedvenc kutyafajtái, Fergust és Muickot itt tudja megnézni.

Erzsébet királynő egyébként ma, április 21-én ünnepli 95. születésnapját. A királyi család hivatalos Instagram-oldala szerint a windsori kastélyban tölti a napot férjét gyászolva. Fülöp herceg április 9-án hunyt el, 99 éves volt.

A királynőnek rengetegen küldtek részvétüzenetet Fülöp herceg halála miatt, és sokan felköszöntötték a születésnapja alkalmából. Erzsébet királynő a közösségi oldalán köszönte meg az üzeneteket.

The Queen’s message to people across the world who have sent tributes and messages of condolence following the death of The Duke of Edinburgh.

Közzétette: The Royal Family – 2021. április 21., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Fülöp herceg temetése képekben

Nem akart nagy felhajtást, és minden mozzanatot megtervezett. Fülöp herceg temetése visszafogott volt, mégis megrendítő. Egy gyászoló családot láttunk, amely a saját belső kapcsolataival is próbál tisztába kerülni.