szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

De némi diszkréció és tapintat sem árt.

Gondnokot keresnek a cornwalli Szent Mihály-hegyi kastélyba – írja a BBC.

Az egyedülálló munkalehetőségre olyan jelentkezőket várnak, akik hetente legalább öt éjszakát tudnak a kastélyban tölteni, és el tudják végezni a karbantartási feladatokat. Nem hátrány, ha valaki le tud mondani a pizzarendelésről, és nem tengeribeteg, ugyanis dagály idején a szigetet csak csónakkal lehet megközelíteni.

©

Duncan Murdoch gondnok szerint az a legnagyobb előnye a kastélynak, hogy minden ablakból a tengerre nyílik a kilátás – a hátránya pedig kétségtelenül a házhoz szállítás nehézsége.

Az 1135-ben épült kastélyban a St. Aubyn család lakik, az ő cégük, illetve a National Trust működteti a szigetet. A birtok közölte, hogy olyan embert keresnek, aki diszkrét és tapintatos.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Vicces kedvében volt II. Erzsébet

Amerikai turisták egy csoportja nem ismerte fel a brit királyi család skóciai birtokán, Balmoralban sétáló II. Erzsébetet. Még azt is megkérdezték tőle, látta-e valaha az uralkodót.