szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Véget ért Robert Frew 15 éve tartó szolgálata.

Miután 15 éven keresztül zebraőrként azért dolgozott, hogy a gyerekek biztonságosan jussanak el az iskolába, a 92 éves Robert Frew a múlt héten végleg letette a narancssárga mellényt és a stoptáblát – írja a Yahoo.

Frew, akit a helyi lakosok csak Mr. Bobnak hívnak, június 4-én dolgozott utoljára közlekedési őrként. A férfit az Orange City Elementary dolgozói, a tanárok, a szülők, a diákok, illetve a kollégái is köszöntötték az utolsó napján: gratuláltak a nyugdíjazásához, és köszönetet mondtak neki a közösségért végzett szolgálatáért.

A vakációra induló diákok könyökpacsival és ölelésekkel búcsúztak, a szülők dudaszóval, az iskola alkalmazottai pedig táblákkal álltak az úton.

Az iskola igazgatója a június 4-ét Robert Frew Napnak nyilvánította. "Az Orange City Elementary létrehozza a Robert Frew-napot, hogy elismerje őt, és azt a sok közlekedési őrt, akik a közösséget szolgálják, és pozitív hatást gyakorolnak az általuk szolgált emberek életére" – közölte az iskola.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!